• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

MARIUS SCRECIU SI-A DORIT VICEPRIMAR DE LA PMP

 

Razvan Rosca este presedintele ales in fruntea organizatiei din Mehedinti a PMP. La Turnu Severin liderul formatiunii Eugen Tomac a participat la Conferinta de Alegeri Judeteana a formatiunii fondate de Traian Basescu. Invitat la eveniment Marius Screciu presedintele PSD Turnu Severin si primar al municipiului Turnu Severin a declarat ca in anul 2016 dupa alegerile locale a purtat negocieri si si-a dorit ca un viceprimar sa fie de la PMP. In acest moment viceprimarii din Turnu Severin sunt de la PSD si PNL. 
 

   

 

PRIMARUL SEVERINULUI A PRIMIT COLINDA

 

Colindatorii nu au uitat nici in acest an de Primaria Turnu Severin. Primarul Marius Screciu alaturi de functionarii institutiei au fost colindati de sarbatori si au impartit cadouri celor care au adus vestea nasterii Mantuitorului. 
 

   

AJOFM MEHEDINTI A PRIMIT COLINDA DE SARBATORI

 

Colindatorii au trecut si pragul AJOFM Mehedinti unde au fost intampinati de salariati si de conducerea institutiei. Darurile au fost pregatite iar colinda a rasunat pe holurile institutiei.
 

   

LIBERALII CRITICA DUR SI EXEMPLIFICA MODIFICARILE LA CODUL PENAL

 

Intr-o conferinta de presa liderul liberal din Turnu Severin, Daniel Carjan, viceprimar al municipiului Turnu Severin a exemplificat modificarile aduse codului penal si celui de procedura penala de catre comisia Iordache din Parlament. Carjan si liberalii nu sunt de accord cu aceste modificari pe care le catalogheaza ca unele ce incurajeaza ilegalitatile si fac mai dificila prinderea celor vinovati de ele.
 

   

ROMANIA TIGRUL EUROPEI IAR MEHEDINTIUL MARTOAGA ROMANIEI

 

Anul 2017 s-a incheiat cum nu se poate mai dezamagitor pentru pentru foarte multe comune din judetul Mehedinti. Facturi neplatite probleme in plata lefurilor si restante in decontari ale programelor europene pentrru a nu creste deficitul bugetar peste 3% din PIB. Astfel acestea fiind spuse cresterea economica este una mai mult de carton decat una reala avand in vedere lipsa acuta de bani reali pentru ca pe hartie cifrele sunt bune. In Consiliu Judetean Mehedinti nu s-au gasit 22.000 de euro pentru achitarea unor restante banesti si plata unor drepturi salariale, motivul fiind cadrul legal invocat de presedintele forului. Aceleasi foruri judetene din Gorj, Dolj si caras Severin toate conduse de catre colegii lui Georgescu in acele judete au gasit cadrul legal pentru a sprijinii primariile doar la Mehedinti nu se poate!
 

   

CONCLUZII LA FINAL DE 2017 IN CONSILIUL JUDETEAN MEHEDINTI

 

Anul 2017 a fost unul bun in mare parte pentru judetul Mehedinti, spune asta presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin georgescu. Acesta aminteste contractele cu finantare europeana semnate in anul 2017 pentru 5 drumuri judetene in lungimi totale de peste 200 km, dar si programul PNDL unde comunele si orasele din Mehedinti au reusit sa prinda finantare pentru diverse obiective. 
 

   

MEHEDINTIUL LASAT DE IZBELISTE

 

Iarna nu-i ca vara spunea asta un clasic in viata. In nordul judetului Mehedinti dezapezirea nu a fost atribuita unei firme de profil iar cand ninge nu trece plugul iar cand este polei sararitele nu isi fac simtita prezenta. Microbuze scolare, masini de pompieri, ambulante toate circula pe drumurile de munte ale judetului Mehedinti, iar cum suntem in plina iarna si delasarea autoritatilor se observa drumurile parca au fost abandonate de Consiliul Judetean Mehedinti. 
 

   

RadioGalaxy.Ro