• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

PENSIONARII DIN MEHEDINTI CINSTITI DE PSD TURNU SEVERIN

 

Organizatia PSD Turnu Severin alaturi de presedintele acestei organizatii primarul Severinului Marius Screciu si deputatul de Mehedinti Alina Teis a organizat in cinstea persoanelor varstnice din oras un spectacol.
 

   

 

SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA DIN SEVERIN INTRA IN REABILITARE TERMICA

 

In urma demersurilor facute de catre presedintele Consiliului Judetean Mehedinti Aladin Georgescu pentru modernizare Spitalului de Urgenta din Turnu Severin, proiectul de reabilitare termica, ce presupune investitii de milioane de euro in instalatii termice, sanitare si stoparea pierderilor termice prin zidarie ia intrat in linie dreapta. Astfel este de asteptat ca in 2-3 ani de zile Spitalul sa fie complet modernizat avand in vedere ca din anul 2011 acest spital este intr-un proces continu de modernizare a saloanelor si a echipamentelor medicale.
 

   

ESTE SAU NU CALDURA IN ACEASTA IARNA?!

 

Vestea mai putin buna este ca nu stim cand avem cakdura, vestea mai buna este ca Primaria poate suporta costurile caldurii pentru doua saptamani. Astfel in urma problemei aparute cu insolventa si falimentul RAAN, teapa cu noua termocentrala acum problema o reprezinta fondurile pentru termoficare. Astfel se asteapta ca si in acest an guvernul sa intervina pentru a aloca fonduri. Primaria prin Marius Screciu, primarul municipiului garanteaza ca sistemul este pus la punct dar este lipsa de fonduri.Institutiile si asociatile de propietari care au datorii nu primesc caldura anul acesta!
 

   

SPITALUL JUDETEAN SI DRUMURILE IN ATENTIA CONSILIULUI JUDETEAN MEHEDINTI

 

Toamna se numara proiectele la Consiliul Judetean Mehedinti. Astfel prioritatea forului sunt depunerile de proiecte pentru modernizarea in continuare a Spitalului Judetean de Urgenta din Turnu Severin dar si continuarea asfaltarilor pe drumurile judetene din Mehedinti.
 

   

VIJELIA DIN TIMISOARA A BAGAT VITEZA IN PRIMARII DIN TARA

 

In urma vijeliei din Timisoara dar si din alte zone din tara, Primaria Turnu Severin doreste ca toate constructiile de acoperisuri din Turnu Severin ale blocurilor sa intre in legalitate. Astfel este vorba despre certificat de urbanism, de proiect de reparatii si de autorizatie de constructie plus semnarea de predare a lucrari. Astfel se angreneaza proiectati, ingineri constructori si structuristi, Inspectoratul de Stat in Constructii pentru a se diminua pericolele la care se expun cetatenii.
 

   

PRIMARIA ACORDA SI ANUL ACESTA AJUTOR PENTRU INCALZIRE

 

Primaria Turnu Severin ofera si anul acesta subventii pentru incalzirea locuintelor. Astfel Primaria ofera ajutoare pentru cei ce sunt racordati la sistemul centralizat dar si la cetatenii cu venituri mici pentru diferite tipuri de combustibili, lichizi sau solizi.
 

   

SE INTERZICE EXPORTUL DE LEMN DE FOC

 

Odata cu interzicerea exportului de lemn de foc din Romania de la 1 Octorbrie anul acesta pretul lemnului in Romania folosit ca si combustibil va scade spune asta senatoruld e Mehedinti Ionut Sibinescu prezent la prefectura Mehedinti. Mecanismele avute in vedere cat si efectul sunt unele ce doresc a stopa taierile ilegale de paduri si exportul masei lemnoase brute in afara granitelor de unde apoi Romania importa bunuri fabricate pe baza lemnului brut exportat.
 

   

RadioGalaxy.Ro