• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Stiri externe

 

 

 

Preşedintele SUA, Donald Trump, şi congresmeni republicani au publicat vineri seară un memorandum controversat care conţine informaţii clasificate, argumentând că documentul demonstrează că FBI foloseşte în scop politic investigaţia în cazul ingerinţelor Rusiei.

 

 

Cel puţin şapte militari turci au murit în ultimele 24 de ore în cursul ofensivei Ankarei împotriva kurzilor din regiunea siriană Afrin, această fiind cea mai sângeroasă zi pentru armata turcă de la lansarea ofensivei, informează site-ul postului BBC News.

 

 

Hassan Rouhani, preşedintele Iranului, a acuzat, duminică, Statele Unite că ameninţă Rusia cu noi arme atomice, după ce Washingtonul a publicat un raport privind politica SUA în domeniul nuclear în care sunt anunţate planuri de modernizare a arsenalului atomic, informează agenţia de ştiri Reuters.

 

 

Un avion militar rus a fost doborât sâmbătă în Siria, responsabilitatea pentru această acţiune fiind revendicată de Hayat Tahrir al-Sham (HTS), o grupare militantă formată în urma fuziunii mai multor organizaţii islamiste, inclusiv Frontul Nusra, fosta ramura siriană a reţelei teroriste Al-Qaida.

 

 

Rusia dezvoltă arsenalul atomic, încercând să producă inclusiv o torpilă subacvatică, intercontinentală, autonomă şi invizibilă pe radare, care poate transporta ogive termonucleare, acuză Administraţia Donald Trump, pledând pentru măsuri strategice pentru disuasiune, informează CNN.

RadioGalaxy.Ro